CM Slim

Med CM Slim kan du utan ansträngning minska fett och öka muskelmassa tack vare teknologin HI-EMT som levererar elektromagnetiska vågor som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Det kan jämföras med träning där man formar inre strukturen av muskeln som sedan ökar i tillväxt och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer. Vi har även även tillvalet HIPEX som behandlar inkontinens.


Hur fungerar CM Slim?

Två applikatorer appliceras på de muskler som ska behandlas och skapar intensiva elektromagnetiska pulser som framkallar ofrivilliga muskelsammandragningar. Muskelsammandragningarna triggar igång fettyror och bryter ner fettdepåer, därefter ökar muskeltonen samt styrkan. Det kan jämföras med vad som händer när man tränar, träningen stimulerar, reparerar och bygger muskelvävnad som resulterar i starkare och mer strukturerad muskulatur.


  • Tar endast 30 minuter 
  • Som att utföra 20 000 till 30 000 situps eller squats på 30 minuter
  • 19% förminskning av det subkutana fettlagret i patientens buk
  • 2-3 behandlingar per vecka
  • Minst 4-6 behandlingar för tydliga resultat
  • Musklerna blir mer strukturerade
  • Hjälper mot inkontinens För att behålla resultatet är det viktig med en varierad kost och men även att man börjar träna. Denna behandling är för både män och kvinnor som vill ha en mer skulpterad kroppsform. Det finns ingen risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad då det elektromagnetiskt fältet inte är baserad på värme eller kyla


Behandlingen tar ca 30 minuter och har ingen återhämtningstid - du kan återgå till vardagen direkt!


Kontraindikationer:

Gravida, elektriska implantat så som tex pacemaker,insulin pump eller cochlear. Rådfråga med din läkare om du är osäker på vad som gäller just dig. 

unsplash