BEHANDLINGAR

Om du har hår där du inte vill ha det, är trött på att raka eller vaxa dig och vill ha ett långvarigt resultat. Då kan hårborttagning med laser vara en lösning för dig. Vi använder Aldix Smart Laser.
Önskar du att strama åt huden eller behandla celluliter? Med hjälp av REFIT, som är idealisk kombination av multipolär radiofrekvens (RF), vaccum, och LED teknik som ger omedelbara resultat efter första behandlingen. 

Coolshaping även känd som ”fettfrysning” är en procedur som använder kyla för att bryta ned fettceller. Metoden bygger på vetenskap där man har påvisat att med hjälp av kyla reducerar oönskade fettdepåer från kroppen. 
Carboxy är en välbeprövad hudföryngrande och hudförbättrande behandling som arbetar med medisinsk uppvärmd koldioxid. Små mängder injeceras i hudens yttersta lager och stimulerar produktionen av syre, elastin och kollagen, samt ökar blodcirkulationen. 

Cryopen är en välbeprövad behandlingsmetod, känd inom dermatologi över hela världen. Vi kan snabbt behandla åkommor som vårtor, pigment, åldersfläckar och födelsemärken.

Co2 laser är en välkänd teknologi som har använts sedan 1960-talet. Här kan man göra hudåtstramningar, ta bort acneärr, operationsärr och hudflikar.

CM Slim hjälper till att skapa drömkroppen. Behandlingen gör att man kan öka muskelmassa med 18% och reducera kroppsfett med ca 21%. 

Microneedling är idag en av de vanligaste behandlingarna som utförs på hud eftersom det är en sådan effektiv metod mot flera olika hudproblem. Det är den mest effektiva behandlingen på marknaden för exempelvis Acne, Acneärr, rynkor,fina linjer,trött och glåmig hud, hudföryngring, fina linjer, förstorade porer, förtjockad hud, solskadad hy, pigmenteringar, rosacea, och milier. Behandlingen är även effektiv mot andra typer av ärr och ärrvävnader.

Lider du, så som många andra kvinnor, av förlossningsskador eller underlivsproblem som inkontinens, torrhet i slemhinnor, slapphet eller minskad känslighet? Som ett svar på alla problem så har Alma Laser hittat en lösning.

Som enda salong på Gotland erbjuder vi ProNails från Belgien - en veganskt och syrafri nagelvårdsserie.

Med det senaste inom nagelvårdsteknik från ProNails tar vi dina naglar till nya höjder och förvandlar dem till något extraordinärt.

unsplash